Results 1 to 2 of 2

Thread: AVC MP4 + Sony Vegas = GLITCHING

  1. #1

    Default AVC MP4 + Sony Vegas = GLITCHING

    so i have a samsung hmx100, a windows vista computer, and sony vegas pro 10 (d). when i preview my videos in quicktime or media player, they play fine. but in vegas half of them have a weird glitching, skipping around and flashing greenish all over making editing annoying! when i render most of them come out clean, but occasionally this happens: (watch 0:34)


    how can fix this? please help me its getting annoying. i feel like its a codec issue within vegas.
    thanks so much

  2. #2

    Default

    Anybody? :(

Similar Threads

  1. Is Sony Vegas 9 compatable with a Sony Z1e camera?
    By porkypara in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2010, 01:24 PM
  2. differences in sony vegas 8 pro and sony vegas 9 pro
    By ACVideos1080 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2009, 09:54 AM
  3. Sony Vegas + Sony Video Capture = problem
    By Cisneiros in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2009, 09:08 PM
  4. Help With Sony Vegas
    By Soulja in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2006, 10:33 AM
  5. Unable to Print to Tape using Sony Vegas and Sony Handicam
    By yroy in forum General video editing software help and advice
    Replies: 5
    Last Post: 10-18-2005, 12:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •