Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't render with a burn track in vegas

  1. #1

    Default Can't render with a burn track in vegas

    Hello! I'm having a problem with Sony Vegas pro 9 - I added three tracks in a project, the middle one is set to "burn" and has a solid blue media generator on it. Then on the top track I have a clip with the transparency set to about 90%, and that track is set to default (source alpha). And the last track has a song on it and that's it. Whenever I try rendering it just comes out as a solid blue colour and the music playing in the background but I can't see the clip at all. Why is this happening? Can anyone help me please?

  2. #2

    Default

    try transparency at 10% and see you you get on

  3. #3

    Default

    I can't see how this set up could possibley work. Even Z's suggestion didn't work on my test it just creates near black all over. What effect are you trying to create ?

  4. #4

    Default

    Thanks, but I found where the problem was after all. It was the video format I was rendering in (mp4). When I set it for wmv it worked. So it was not vegas' fault for once!

  5. #5

    Default

    I had no idea what they were trying to achive and just made the sugesstion to see what the difference would be.

  6. #6

    Default

    I thought it was a good suggestion and gave it a try to see what happend. I put a colour bar on the top track at 90% and solid blue on the lower track even at 10% opacity and comp level burn, the colour bar was just black and blue with that setting. I was very supprised that it would do that.

Similar Threads

  1. Vegas Movie Studio: Render 1hr 14 project = 1hr 1 min render (video only)
    By glmccready in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 9
    Last Post: 01-20-2011, 11:55 PM
  2. Sony vegas pro 9 - cant burn a good dvd
    By seawasp in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 9
    Last Post: 12-10-2009, 02:17 PM
  3. sony vegas burn to dvd
    By smokeyone in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-2009, 09:28 AM
  4. Render the audio track as silent?
    By Kloppstock in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 11
    Last Post: 09-11-2008, 08:01 PM
  5. Menus work in Studio, but not after I render and burn
    By FlameOut in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2005, 03:11 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •