Results 1 to 2 of 2

Thread: no longer records video

  1. #1

    Default no longer records video

    My CanonMV500 suddenly went black in the middle of a recording but cont. to record audio. After a couple of minutes it came back again.
    Next time I used it, it was black right from the beginning, and after some time the video came back but now its definitely gone. Everyhting else works, it still continues to record the audio so the tape and everyhting are working.
    Any suggestionson what I can try....before I have to go a very expensive repair job???

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Kilbride, Scotland
    Posts
    1,002

    Default

    1. Clean the Heads

    2. Try another tape brand

    3. Pray

    Good Luck

    COMPAQ something or other with 500Gb Boot Disk, 1Tb external Firewire Disk, 4Gb Memory and a super duper sound card, 19" TFT Monitor etc etc etc
    Sony TRV33e : Sony TRV310e : Canon XM2
    Sony Vegas Studio editions to v11

    Remember, there is always more to learn than there is to teach.

Similar Threads

  1. HELP! SCD103 Records Onits own
    By mp91992 in forum Technology advice and tips
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2007, 03:36 AM
  2. Camcorders no longer detected
    By jamesuk1981 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2006, 10:27 PM
  3. Help!! Device no longer enabled.
    By soma in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2006, 11:22 PM
  4. DVD sound records badly
    By moviemontage in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2006, 12:15 AM
  5. My Sony HandyCam records directly to DVD How can I import
    By mikef in forum General video editing software help and advice
    Replies: 8
    Last Post: 07-14-2005, 12:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •