Results 1 to 3 of 3

Thread: Lite-On SOHW-1653s & Pioneer DVR-109 & still no movi

  1. #1

    Default Lite-On SOHW-1653s & Pioneer DVR-109 & still no movi

    Would be extremely greatful if anyone could help with a major problem I am having with DVD writers:-

    I have a Dell Dimensions 2400, Last month I bought a Lite-On SOHW-1653s DVD writer, it writes data to a DVD fine, but when I try to burn movies It does not work, I have tried different software e.g Nero & Roxio.
    I even thought it could be the DVD writer and went out and bought a Pioneer DVR-109 today and I still get the same problem, I have also tried uninstalling and re-installing Windows XP pro.
    Please help me as I so much want to burn home movies of the kids to DVD.

    When Using Nero I get the following error
    19:16:27 #14 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 2598
    Verifying disc position of item 0 (not relocatable, no disc position, no patch infos, orig at #0): target disc position #150 differs

    19:16:27 #15 TRANSFER -30 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 2599
    Cannot write track at correct position with this recorder

    19:16:27 #16 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 1832
    Burn process failed at 12x (16,620 KB/s)

  2. #2

    Default

    first how are you creating these DVDs? What program are you using to
    make the DVD in the first place before you even try and transfering them
    to DVD?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    766

    Default

    have you tried authoring the files to a .img or .iso and burning with dvd decrypter? Nero's kinda flakey sometimes. Also, what brand of dvdr are you using?
    AMD Athlon 1700 (@2200mhz from 1466 sod the noise!) - 768mb pc3200 - 200GB Maxtor - Pioneer 106 - GF4 Ti4200 - twinhan/visionplus pci dvb-t - random pci analogue tv tuner - A7v600-x (to replace the a7n8x-d that died...) - random 17\" CRT
    Sony STR-DE425 & Eltax c205s;
    xBox w/20GB HDD- executer 2.3b;
    xBox - standard;
    Konica/Minolta dimage z10 w/2x512mb SD;
    iRiver h340;
    A silly amount of Cat-5 and usb cables

Similar Threads

  1. NEED HELP... ADOBE PREMIERE CRASHES WHEN I TRY 2EXPORT MOVI
    By daneh in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2005, 08:18 PM
  2. Lite-On SOHW-1653s & Pioneer DVR-109 and still no movies
    By Floyd McDuff in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2005, 07:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •