Results 1 to 2 of 2

Thread: Removing Frames/time?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2

    Default Removing Frames/time?

    Hi,

    I made a movie that has very many different clips in it. The movie drags and I need to remove some of it.

    I can remove the clips but that just leaves black screen (empty frames).

    How can remove the empty frames?

    Sony Vegas pro 9

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    9,232

    Default

    (a) Drag the frames t the right of the blank, ove the blank
    (b) Turn on Auto ripple (it's one of the buttons on the toolbar) before you delete
    Tim

Similar Threads

  1. Removing time from the Timeline
    By Sarah & Allison in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 03-05-2010, 08:16 PM
  2. converting portrait frames to landscape frames in the same recording
    By coyotehawk in forum Wedding and Event Videography
    Replies: 7
    Last Post: 09-22-2009, 08:45 AM
  3. Removing TV Logo
    By nic6 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-23-2009, 02:29 PM
  4. Simple Question about inserting time and frames!
    By plc in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 11-16-2007, 12:28 PM
  5. Help. Time stretching frames in After Effects
    By Swerve in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 01-20-2006, 05:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •