Results 1 to 7 of 7

Thread: Whats going on!

  1. #1

    Exclamation Whats going on!

    I was in the middle of playback on a 3min long edit and 4/5 the way through it freezes and when I restart Vegas the last 1/5 has missing thumbnails and won't play. Restarted the computer with no luck, I can't copy or paste anything from it to a new project or it just freezes (not responding) I use Vegas Pro9 ver.E (build 1146) 64-bit
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

  2. #2

    Default

    What type of files are on the TL where it's freezing? Are they any different to the rest of the TL?

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Archie View Post
    What type of files are on the TL where it's freezing? Are they any different to the rest of the TL?
    Nope, the timeline matches the media (.MTS 1920x1080i)

    Here is a video of whats going on:
    Last edited by PinkFloydEffect; 10-25-2010 at 09:51 PM.
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    10,842
    Blog Entries
    1

    Default

    If it always stops at that precise fame.
    (a) remove that clip & see what happens
    (b) remove that frame and see what happens
    Tim

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by TimStannard View Post
    If it always stops at that precise fame.
    (a) remove that clip & see what happens
    (b) remove that frame and see what happens
    You don't understand, you touch any of that media with no thumbnails and Vegas goes non responsive, hourglass then you have to end task. If I could have removed it I would have you can't even touch any of it, the whole TL plays right up to this point then the picture freezes but those clips still have audio.
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

  6. #6

    Default

    Have you tried putting the same clips on a new TL? Not copying from the old TL, but from the original source files

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Archie View Post
    Have you tried putting the same clips on a new TL? Not copying from the old TL, but from the original source files
    Yup, works fine. I just don't want to have to do this all over again :/
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

Similar Threads

  1. Whats going on here ?
    By enc in forum Technology advice and tips
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2010, 11:37 AM
  2. Whats the diffence between 6.0 & 8.0
    By lookin4info in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 05-31-2008, 12:03 AM
  3. whats up with this ???
    By janzxs in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2007, 10:35 PM
  4. Whats The Best Out There?
    By gtdude33 in forum Forum Announcements and News
    Replies: 5
    Last Post: 01-19-2007, 11:44 PM
  5. whats the best?
    By ToxicGinger in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2005, 06:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •