Results 1 to 1 of 1

Thread: Issues rendering from 90fps to 60fps. (Vegas pro 10)

  1. #1

    Unhappy Disregard, I wasn't looking hard enough

    Hey guys,

    I was hoping you could help me out. I'm currently using the Vegas Pro 10.0 Trial and have been trying to piece together some of the large uncompressed 4GB chunks of video fraps has given me. However, the fraps videos are saved at 90fps, and once I've put them all into vegas, I go to saved them as a new uncompressed avi at 59.940 fps (so I can then encode that to h264/mp4 using megui), it spits out this 5 second file which only has the text I had added to the video in vegas.

    Any help would be much appreciated, thanks.

    edit: so as it turns out I had those little yellow "render all within" corners around a tiny portion of the video.

    Couldn't see a way to delete my own post/thread so just edited.
    Last edited by Duncan.idxm; 10-20-2010 at 04:37 PM. Reason: I'm dumb

Similar Threads

  1. Sony Vegas Rendering Issues
    By Joope in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2010, 02:50 PM
  2. Sony Vegas Rendering Issues
    By Coke Vanilla in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2010, 07:46 AM
  3. Vegas Pro 9.0 Rendering Times.. Issues
    By Olly in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2009, 09:23 PM
  4. Issues rendering a clip with Vegas 8
    By bonzaboy in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2009, 06:06 PM
  5. Endless rendering issues with Vegas Pro 8.0
    By irascian in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 05-09-2008, 03:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •