Results 1 to 2 of 2

Thread: SOny DVD Architect 4.5 no main menu when button pressed

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Broomfield, CO
    Posts
    1

    Default SOny DVD Architect 4.5 no main menu when button pressed

    New to this video editing/DVD making world. Upgraded to Vegas 9 and Architect 4.5. Added 22 slide videos to DVD Architect. Marked the first folder with DVD Start. When I play one of the slides videos, hit stop and then the menu button, the main menu is not displayed. I noticed that if the play button is pressed THEN the menu button works. What do I need to do to get the menu button to work when the DVD is stopped?

  2. #2

    Default

    Not sure it can, I COULD BE WRONG, I'm not very experience with DVDA. BUT instead of hitting the stop button just press the menu button and it should go to the menu.

    I hope this helps.

Similar Threads

  1. Button in DVD ARCHITECT PRO 5!
    By Goldrakes73 in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2009, 11:04 PM
  2. DVD Architect main to submenu help required please?
    By Landers in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-2009, 03:46 PM
  3. 1 Menu button blurred all the rest of the buttons are fine
    By thedoouge in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2008, 06:18 PM
  4. Question about making a button from one Menu to another...
    By NickReil in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2005, 07:24 AM
  5. Sony DVD Architect Studio 2.0: recompresses menu video?
    By L_S in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2005, 08:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •