Results 1 to 2 of 2

Thread: Batch editing with adobe?

  1. #1

    Default Batch editing with adobe?

    Hi all, just wondering, I have After Effects CS3 and Premier Elements and was wondering about something. Could I add a video clip to the end of 20 or so clips I have for a school promotion? It's basicly for a yearbook thing, and there are clips of all sorts of sports. But at the end of each clip, there needs to be a blurb about fundraising and such. This blurb at the end is the same for all videos. Can I add this ending to all the clips without doing them individually? Is there a process I can use? Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Surrey, UK
    Blog Entries


    I replied in one of your other threads with the same title. Please do not post the same quateion multiple times.

Similar Threads

  1. A question about batch editing.
    By dave18 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2010, 10:18 PM
  2. Editing H.264 from Canon Ixus (or do I batch convert first?)
    By RiW in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 08-10-2010, 11:44 AM
  3. PC Specs for HD editing with Adobe
    By Darren in forum The Perfect Video Editing PC
    Replies: 6
    Last Post: 04-28-2009, 02:02 AM
  4. HDV Editing in Adobe PP2
    By sniktawk in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 10
    Last Post: 12-17-2007, 07:20 PM
  5. Batch event time editing
    By zrxchic in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2006, 11:06 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts