Results 1 to 2 of 2

Thread: locked software pinnacle stdio 9

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Thurrock, Essex
    Posts
    40

    Default locked software pinnacle stdio 9

    I have just pinnacle stdio 9 and on the box it looked great with tones of fx tools and sounds and tiltes.....but 80% of them are locked and you must pay for them.

    this is a joke as I see it as False Advertising , most of them cost 9.99 to open............hope there is some on the net that I can download free??? lol

  2. #2

    Default Free effects and plug ins for Pinnacle Studio

    http://declic.video.free.fr/HFXShare/hfxshare.htm has several free plugins, but it's not in English. I've used http://babelfish.altavista.com/ to translate what I thought I needed to understand. Basically, download them, unzip and they are yours to use. I've found others, but didn't keep a list. You might try looking at the user forums at www.pinnaclesys.com --I think there's one just for plugins. Lots of people on that forum that make their own and are willing to share.

Similar Threads

  1. New Video -- DIMLITE: "LOCKED"
    By azimuth in forum User Videos
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2007, 01:11 PM
  2. Pinnacle Studio 10.5 Software Update
    By sharamun in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2006, 03:38 PM
  3. Pinnacle 9
    By fastedit in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2005, 09:41 PM
  4. AVI in Pinnacle. Pls help!!
    By taar44 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 04-30-2005, 08:22 PM
  5. My video capture process is locked - can't capture
    By Lance2004 in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-2004, 11:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •