Results 1 to 4 of 4

Thread: Rendering in HDV 1080-60i Issue

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    4

    Default Rendering in HDV 1080-60i Issue

    Has anyone encountered an error message and partial rendering issue everytime you render using HDV 1080-60i template? I get an error message but Sony Vegas Platinum V9 still proceeds with the rendering of the file but only renders it partially. If I have a short video (less than 15 mins) it gives me the same error message but renders it completely but a long video file (approximately > 30 minutes long) then it cuts it off and only renders it partially.
    I will probably do some experiments on length and find out if there is a limitation when it cut's off the file. Let me know if anyone has seen this problem and figure out a solution to prevent partial rendering.

    Thanks.
    Mon

  2. #2

    Default

    The only time I have heard of a video being cut off is if render loop region only box was ticked.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    4

    Default

    I checked the file setup and yes the render loop region only box was ticked. What is the logic behind? Since I have the Render loop region start and end capturing the whole video file but once it completes it's rendering it only captures partial of the file (around 20 to 25 minutes of the file was rendered). Should it not render the whole file? I will try rendering with the tick box unchecked and will let you know how it turns out. Thanks for your input.

  4. #4

    Default

    Well I would say if your loop region was set to the full length of the video it should render the whole thing. Very odd.

Similar Threads

  1. Pinnacle Issue- rendering of AVCHD
    By VPS in forum AVCHD and HDV editing
    Replies: 13
    Last Post: 05-19-2010, 01:21 PM
  2. Vegas Pro 8 rendering issue
    By Goldfinger in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 06-27-2009, 08:04 PM
  3. Sony Vegas 8 Issue - Rendering
    By Shadowwolf3003 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 05-02-2009, 03:48 PM
  4. Rendering issue
    By I_Are_Toby in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 08:36 AM
  5. Rendering issue
    By Efferri in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2006, 07:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •