Results 1 to 2 of 2

Thread: No Audio found when I made the DVD on CS4

  1. Default No Audio found when I made the DVD on CS4

    No Audio found when I made the DVD

    I have a made a (auto play) DVD using APPro CS4. Video was ok but Audio was completely missing when I play back the DVD. I have used 1080/25p mode both in cemera and CS4 setting. Audio and Video playing ok on time line. Also I have rendered before I made the DVD. I have used the following method.

    File>>Adobe Dynamic Link>>Send to Encore. Encore Launches.Name the disc Auto Play DVD and choosen the location of the folder >>Selected the DVD as the authoring mode >>OK.. Double click the time line object in the Encore Project Panel, which open a Timeline panel in Encore and a monitor windoso I can preview the video.>>Select End Action =Stop. Then File >>> Build >> Disc
    This method will produced a DVD after few hours(5hrs)of processing. But No Audio. Video was ok. No error messages displayed found after making the DVD(about missing Audio).

    Please let me know any other method or how to get the missing Audio into the DVD. Ur help is much appreciated.
    Thanks
    Pushpa

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    5

    Default

    For DVD two separate streams are made - filename.mpv (video) and filename.mpa (audio)

    You need to multiplex both the files in premiere pro.

    Alternately you can use the multiplex audio video in the export menu.


    Santanu - Corporate Video Mumbai, Corporate Film Mumbai - Video Production Mumbai

Similar Threads

  1. Hi there, I am glad to have found you all
    By WRX_FTW in forum Forum Announcements and News
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-2009, 08:28 PM
  2. Entrypoint not found?
    By killerkomb in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2008, 11:50 PM
  3. Help, camera not found.
    By heatherb in forum Hardware Problems
    Replies: 5
    Last Post: 09-10-2007, 09:15 PM
  4. I found this interesting vid on youTube
    By Mark W in forum Forum Announcements and News
    Replies: 6
    Last Post: 09-06-2006, 01:27 PM
  5. no audio card found when avied dv installed
    By pravinandharkar in forum Hardware Problems
    Replies: 5
    Last Post: 06-22-2006, 02:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •