Results 1 to 3 of 3

Thread: H320 -Video

  1. #1

    Default H320 -Video

    Have seen that you can put video onto H320, will it work on H340 aswell??????

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Yes. Next please!

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    766

    Default

    Indeed it will. They're just the same, but with different size hard drives.

    Believe it or not, i've still to try any video on my h340. Too bosy playing with the z10 and the MCE setup.

    Soon!
    AMD Athlon 1700 (@2200mhz from 1466 sod the noise!) - 768mb pc3200 - 200GB Maxtor - Pioneer 106 - GF4 Ti4200 - twinhan/visionplus pci dvb-t - random pci analogue tv tuner - A7v600-x (to replace the a7n8x-d that died...) - random 17\" CRT
    Sony STR-DE425 & Eltax c205s;
    xBox w/20GB HDD- executer 2.3b;
    xBox - standard;
    Konica/Minolta dimage z10 w/2x512mb SD;
    iRiver h340;
    A silly amount of Cat-5 and usb cables

Similar Threads

  1. Iriver H320 - Problems playing movies
    By astroboy in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2005, 11:11 AM
  2. Video on iRiver H320
    By Marc Peters in forum Submit Your Own Guides and Reviews
    Replies: 5
    Last Post: 03-19-2005, 05:26 AM
  3. Need help converting widescreen movie to fullscreen for H320
    By DanDaMan in forum General video editing software help and advice
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2005, 11:39 PM
  4. IRiver H320 Video converting
    By psycho_dreamer in forum General video editing software help and advice
    Replies: 15
    Last Post: 01-04-2005, 02:10 PM
  5. iRiver h320 Video & 3D Studio Max animations.
    By xopus in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2005, 04:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •