Results 1 to 5 of 5

Thread: Rendering problem please help!

  1. #1

    Default Rendering problem please help!

    I'm trying to render a video I made to a wmv. Its about 12 min long one video track, two audio tracks, and a few text. When I render it it only renders the first 2:20 of the video. Never had this problem before. Whats wrong? Please help.
    Last edited by iSi VeNoM iSi; 02-03-2010 at 08:12 PM.

  2. #2

    Default

    Have you selected a loop area ? Have you selected render section only ?

  3. #3

    Default

    Honestly? Sounds like you have rendered a LOOP selection of ONLY 2:20?

  4. #4

    Default

    Wouldn't it be nice to get a reply eh?

  5. #5

    Default

    I sent ninjas round to the OPs house.

Similar Threads

  1. Rendering Problem
    By laurie_hammy in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2010, 04:59 PM
  2. Problem with rendering: Black parts after rendering normal scenes
    By MaRviE in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2009, 09:19 AM
  3. Problem RENDERING.
    By jet87 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 03-27-2009, 07:17 AM
  4. Rendering Problem(s)
    By Twilight Elk in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2007, 12:14 AM
  5. Problem Rendering with wmv 9 :(
    By pyro6539 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2006, 03:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •