Results 1 to 3 of 3

Thread: Sony Vegas Pro 8 rendering problem

  1. #1

    Default Sony Vegas Pro 8 rendering problem

    When I'm rendering a video, it doesn't show the video in the preview. It takes about 3 seconds to render it, and when I open it, it's only 1 second long. But my video is actually about 40 second long. Can anyone help me?

  2. #2

    Default

    Well, most likely you havent come unhooked from time - that hardly ever happens - only in films.

    This is nearly always due to an operator error.

    Make sure the loop area is around where you want to render and that you are sure all is well.

    Many probs like this are caused by shoddy source material. If it is anything with any provenance unknown to you then it is probably that if not the above. Anything you ripped / d loaded can do this - it's voodoo i think.

  3. #3

    Default

    When you render, double check that the 'render loop region only' box isn't ticked.

Similar Threads

  1. problem with rendering in sony vegas 7
    By impult in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2009, 04:40 AM
  2. Rendering Problem Sony Vegas
    By vboudewijn in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 09-25-2008, 02:46 PM
  3. Sony Vegas rendering problem
    By dragonver in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 07-04-2008, 07:05 AM
  4. Problem with rendering in Sony Vegas 7.0?
    By Furst in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 11:37 PM
  5. Yet another Sony Vegas 7 rendering problem...
    By afroman245 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 01-12-2007, 11:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •