Results 1 to 2 of 2

Thread: Windows movie maker problem

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Default Windows movie maker problem

    Hi,

    I'm putting together a movie using movie maker. I know its a very simple and pretty useless program but its all i have at the moment.

    When publishing the movie, about 5 mins in the clips turn to black but audio is still playing.

    Any ideas???

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Default

    Sorry, just read it back. It's not a problem that the audio is still playing. It is that the video clips for no reason turn to a black screen but continue to play. I have pictures linked in with the video clips and they play fine. The problem is that the video clips that are supposed to play produce a black screen. Hope this clears the problem up a bit. Help...

Similar Threads

  1. Unusual problem with Windows Movie Maker
    By PegMac in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2011, 01:37 AM
  2. Windows Movie Maker
    By sonic43 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 24
    Last Post: 03-15-2010, 10:47 PM
  3. Using Windows Movie Maker
    By vdevang in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 03-20-2008, 09:03 PM
  4. Windows Movie Maker on Windows XP
    By schornet12 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2007, 05:39 AM
  5. Problem with windows movie maker
    By michaelrice in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 08-05-2005, 01:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •