Results 1 to 2 of 2

Thread: Sony Vegas 9.0, problems with windows seven

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1

    Default Sony Vegas 9.0, problems with windows seven

    Hi, I am using Sony Vegas pro 9.0. It worked perfectly with XP, but I recently upgraded to windows seven and have encountered a problem.

    I am trying to render my videos in .wmv format. I choose 'custom' to select my own render settings and under the 'Aduio' tab, there is only two formats (codecs) I can choose from, these are:
    -Windows media audio v7
    -Windows media audio voice 9

    They both make my video sound like crap. Basically, I know I have other codecs installed but Sony Vegas cannot see them. So I need to know why this is.

    I am running windows seven 32-bit, Sony Vegas pro 9.0 32-bit, and have installed the 32-bit versions of the codecs I am trying to use, but they are still not available for selection under the 'format' in the audio tab. This is extremely frustrating, please help.

    Thanks in advance.

  2. #2

    Default vegas pro 9

    do you have the third
    window media audio 10 professional??

    i think y must have sound forge 10

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 03-07-2010, 12:16 AM
  2. Problems with Sony Vegas...
    By pandora_7891 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 10-09-2008, 09:14 PM
  3. Sony Vegas 8 problems
    By R12 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2008, 11:26 AM
  4. Need Help With Sony Vegas 7.0e Problems
    By Cullen in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 12-16-2007, 09:17 AM
  5. Sony Vegas 7 with Windows Vista.
    By TWIY in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 9
    Last Post: 08-22-2007, 11:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •