Results 1 to 4 of 4

Thread: nVidia 8200 1gb card for Avid Media Composer?

  1. #1

    Default nVidia 8200 1gb card for Avid Media Composer?

    I have just bought a pc to use for Avid Media Composer. My budget was not very high so I got this off ebay.

    AMD QUAD 10.4Ghz AM3 620 4GB/500GB & 8200 1GB CVO on eBay (end time 15-Dec-09 21:00:16 GMT)

    I need AMC to work on this pc as the only reason I got it was to practice for uni.

  2. #2

    Default

    damn this forum's dead

  3. #3

    Default

    10.4ghz ahahha
    that made my day sorry but that's just gay... its 2.6GHz CPU with 4 cores not 10ghz xDDD
    and no the 8200 is just not enough

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    10,847
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by carlitos View Post
    damn this forum's dead
    I think what you mean is no-one answered your post which is an entirely different thing.
    Tim

Similar Threads

  1. Sony VX2000 Firewire Avid Media Composer Problem
    By ralphprice in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2009, 03:39 PM
  2. Academic vs professional media composer
    By simonjrwinter in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2008, 04:32 PM
  3. Avid Film Composer
    By JourneyMan in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2006, 10:36 PM
  4. comparison of AVID media composer and premere pro 1.5
    By isaacowen in forum Forum Announcements and News
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2005, 11:09 AM
  5. nvidia geforce 400 mx to vhs video.
    By ill-matic in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2004, 10:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •