Results 1 to 3 of 3

Thread: capture problems

  1. #1

    Default capture problems

    Hi all,
    At the end of June I purchased a Panasonic nvsg50 dv cam from U.S. I checked that it was compatible with GB settings. But I cannot seem to "capture" any data. I have an Xp home edition with 120gb hardrive, using a firewirecard and Ulead studio 7 software for capturing (along with other software). But all I am getting when I "hit" capture is something like: "Panasonic web camera not set right". It says something like "not connected properly, connect the USB cable". The question is: Does the pc think that I have a web camera installed or does it say this when it doesn't know what to do? I have checked the device manager and all looks good. I have heard that I should download SP1 from Microsoft but it always stops half way through the download (using broaband) so again I'm at a loss. Do you think if I took the pc back to factory settings I would get rid of the problem which could be causing it not to work. I have spoken to Panasonic and they seem to think it might possibly be the dv connector on the camera itself. I have checked it on 2 other pc's with the same result. I do hope you can help please as this is driving me potty! Thank you.[/b]

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Are you using the Firewire or USB connection?

  3. #3

    Default

    I'm using a firewire

Similar Threads

  1. Capture problems with Premiere Pro 1.5
    By daveocean in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2007, 02:37 PM
  2. Capture Problems v 9.1.2
    By DrSpock in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 09:23 AM
  3. interlacing problems with capture
    By ste in forum General video editing software help and advice
    Replies: 25
    Last Post: 09-28-2006, 04:16 PM
  4. DVC-80 capture problems
    By arron in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2006, 04:23 PM
  5. HD Capture Problems - NO PICTURE!!!
    By willbot in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2006, 09:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •