Results 1 to 2 of 2

Thread: problem with rendering in sony vegas 7

  1. #1

    Default problem with rendering in sony vegas 7

    ok. i have a 6 min clip of a time laps, and when i try rendering it it comes up as a 1 second clip near the end of my little edit. can someone help me plz? i have no idea whats goin wrong.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    166

    Default

    Hi

    Make sure that you are editing the entire clip..sounds like you have a section highlighted and are rendering with the render loop region only turned on!! That will just render the highlighted section!!

    Chris

Similar Threads

  1. Sony Vegas 8 Rendering Problem
    By Quackulator in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2011, 05:49 PM
  2. HD Rendering Problem in Sony Vegas Pro 8.0
    By philmaker in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 09-25-2009, 02:51 AM
  3. Sony Vegas Rendering Problem
    By boogieb in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2009, 05:10 PM
  4. Sony Vegas rendering problem
    By dragonver in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 07-04-2008, 07:05 AM
  5. Yet another Sony Vegas 7 rendering problem...
    By afroman245 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 01-12-2007, 11:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •