Results 1 to 2 of 2

Thread: Rednering Problem with Sony Vegas Pro 8

  1. #1

    Default Rednering Problem with Sony Vegas Pro 8

    Hello, people i am new here. And i have a problem with rendering my sony vegas 8 project i just finished (1min36secs long). After rendering the project, the video plays only for 0seconds. Also the rendering time took 1 second. Can anyone tell me what seems to be the problem?

    THANK YOU IN ADVANCE.

  2. #2

    Default

    When I render I have to tell Vegas what/how much of the Timeline to render.

    EITHER:

    A] Render whole Project

    OR

    B] Render Selection

    It sounds as if you did B] , and only have a small selection invoked on the Timeline?

Similar Threads

  1. Problem with Sony Vegas Pro 8
    By Juzd in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2011, 04:03 PM
  2. Sony Vegas + Sony Video Capture = problem
    By Cisneiros in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2009, 09:08 PM
  3. Sony Vegas pro Problem
    By vboudewijn in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2008, 03:46 PM
  4. Sony vegas 6.0 problem
    By DnB in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2007, 10:36 PM
  5. Sony Vegas 7.0 problem help?!
    By Flame_Boi in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2007, 08:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •