Results 1 to 4 of 4

Thread: rendering in vegaspro8 only sound working

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2

    Default rendering in vegaspro8 only sound working

    Hi, I need some advice. I am trying to render some clips for a client shot on a flip camera. They are avi. format I have put them in to vegas to fix the sound and am trying to render them. When I do this only the sound is rendered into the new clip. The video just doesn't show. I added some text to see how that worked and it was rendered just not the video part.

    I would really appreciate anyones help.
    Kell

  2. #2

    Default

    Hi, can I ask you something?

    How are you able to use avi files on sony vegas?

    Oh, about the topic, I don't know but I got some problem with rendering aswell:

    So I go on render as then it renders but when I'm openning the file only the first 4 secs appears on the ''video'' i rendered. T_T

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2

    Default

    I just imported the avi clip into the project media bin.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Ricardo View Post
    How are you able to use avi files on sony vegas?
    AVI is only an "envelop", you can stuff what you need into it. Now, it depending on what Vegas has access to, to CODEC, that will then go ahead and read the AVI - simples! So, if you ain't got access to the CODEC via Vegas you wont see video, or sometimes even hear the audio!

    Now, back to the OP, download G-Spot and plop the file into that and report back as to what G-Spot is telling you.

Similar Threads

  1. Vegas Pro Has Stopped Working (During Rendering)
    By Gilligan1 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 26
    Last Post: 06-05-2009, 05:38 PM
  2. Music or sound not working??
    By video_noob in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2007, 06:04 PM
  3. Sound Not Working In Sony Software
    By ICD in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2007, 06:32 AM
  4. WHY ISN't THE RENDERING WORKING?!
    By RJZonez in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2007, 02:14 PM
  5. Sound not working at all.
    By LukeD in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2005, 12:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •