Results 1 to 2 of 2

Thread: Quick Sony Transcode???

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    166

    Default Quick Sony Transcode???

    Hi Guys

    I am doing a quick edit for a client and she gave me her Sony M2ts source files and I really need to be able to transcode these down to SD so I can render them fast!!!
    I shoot on Panasonic AVCHD so my MainConcept transcoder will only accept Panasonic AVCHD and these are shot on her Sony camcorder!!

    I can render them fine in Sony Vegas 9 but the render to SD takes around 200% or more of the clip time.

    Anyone know a quickie transcoder that will zap all the files to DV-AVI ?????

    Chris

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ENGLAND!
    Posts
    774

    Default

    you could access to mainconcept encoder via graph edit if that does transcode at a good speed.

Similar Threads

  1. Best way to transcode XDCAM EX easily to other formats?
    By LukeFlegg in forum Technology advice and tips
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2009, 07:14 PM
  2. The project will not transcode/burn
    By stuartm in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 03-14-2007, 10:38 AM
  3. Help with Premier Pro Transcode settings for Encore
    By MPinkston in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2005, 04:50 AM
  4. Transcode Settings in Adobe Encore
    By fistsoflightning in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 4
    Last Post: 08-11-2005, 11:50 PM
  5. Transcode... only once per Project?
    By komarx in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 11-18-2004, 11:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •