Results 1 to 4 of 4

Thread: Ulead Video Studio 10 issues

  1. #1

    Default Ulead Video Studio 10 issues

    Hey all.

    I've come into a problem using this program.

    Basically, I have two video clips, took a chunk from each clip, and put them in the same timeline to save as one file.

    When I save the file as an .mpg and play it, after the first clip plays and moves onto the second clip, the audio disappears from the second clip but it plays normally. Anyway to fix this or am I doing something wrong?

    The same thing applies if I add a transition between clips.

    Any help is most appreciated. If you need more info, please ask. Thanks,
    Last edited by MrHadoken; 08-06-2009 at 08:52 PM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nelson, New Zealand
    Posts
    399

    Default

    I had a similar problem when I loaded a codec pack that must have been incompatible but after changing to Combined Community Codec Pack the program worked fine, I have also loaded the latest Direct X and ffdshow filter-pack, using the ffdshow alows you the option of outputting a Microsoft AVI using the H264 codec
    Bryan

  3. #3

    Default

    Please open VS and "right-click" on the file that you are using for the second part of the project.
    Note down the exact properties of the file and post them beck here so we can see what they are.
    Also please identify the source of the clips being used, where they came from, how you got them onto your computer and what operating system you are using.

  4. #4

    Default vs10

    hi, i moved onto vs10 from video studio 8 and did not get on with it at all,so went back to vs 8! my advice is use vs8!

Similar Threads

  1. Ulead Video Studio 8 SE help
    By Huskums in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2009, 08:14 AM
  2. Ulead video studio 11 plus DVD issues
    By bimfi in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2008, 02:27 PM
  3. Ulead Video Editor 8.0 quality issues...
    By Leaky Vision in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 11:18 AM
  4. Ulead Video Capture 8.0 issues...
    By Leaky Vision in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2007, 03:32 AM
  5. Ulead Video Studio 8
    By cosmagod in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2004, 09:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •