Results 1 to 4 of 4

Thread: Sony Vegas Rendering Problem/playback

  1. #1

    Default Sony Vegas Rendering Problem/playback

    Why is it that after I render a video in Sony Vegas pro 8.0 all that shows up is the audio, transitions and graphics but no video.

    The screen is black but you still hear the voices and music.

    How do I fix this issue?

  2. #2

    Default

    You need to select the proper format in the drop down menu. I suggest windows media video (wma) or (avi)

  3. #3

    Default

    I've tried that and it didnt work. Then I redid the wwhole thing in windows Movie Maker and it worked... so I tried wmv and it still didnt work.


    any other ideas?

  4. #4

    Default

    Wow! That's an odd one. You can see transitions, but no video at all? What are your render settings? And what are you starting with? AVI, HDV, MPEG?

Similar Threads

  1. Sony Vegas 8 Rendering Problem
    By Quackulator in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2011, 05:49 PM
  2. Sony Vegas Rendering Problem
    By boogieb in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2009, 05:10 PM
  3. Rendering Problem Sony Vegas
    By vboudewijn in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 09-25-2008, 02:46 PM
  4. Problem with rendering in Sony Vegas 7.0?
    By Furst in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 11:37 PM
  5. Yet another Sony Vegas 7 rendering problem...
    By afroman245 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 01-12-2007, 11:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •