Results 1 to 5 of 5

Thread: video stabilizer doesnt do as it says!!!

  1. #1

    Default video stabilizer doesnt do as it says!!!

    Hi there im new to this forum so excuse me if im in the wrong place.

    ok my problem is i retrived a camcorder cassette tape from an old camcorder an wanted to transfer it from video to computer. i bought the magix "rescue my tapes" package here is a pic of the pack i recived:





    My idea was to connect the usb to the computer and the compasite red,white and yellow cable to a compasite to scart out cable. which then in tern went into the vcr where the tape is stored. i can view the video and hear it but when i try to record it says copy protected cant copy. however im not doing anything illigal as it is my own made wedding tape!!

    so i heard its because it has a microvision on it. so i bought a digital video stabilizer as what was recommended because it removes the microvision protection. however when connecting it up and trying to record it agin im getting the same message!!!!!! so it doesnt work. what am i doing wrong. Please help as this video is of some importance as it contains a relative who sadly died and this is the only clip we have of her its hard knowing i cant do anything

    If you need any diagrams of whats connected to what ill get one for you


    Cheers

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Warsop, Nottinghamshire.
    Posts
    4,465
    Blog Entries
    2

    Default

    I can't assist with your hardware problem, but I think a better bet would have been to look online for a tape conversion company. They're alot cheaper than what you've already paid....

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Warsop, Nottinghamshire.
    Posts
    4,465
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by paulears View Post
    ..Why not just ask the firm who supplied it for an extra copy?
    The OP stated he got it out of an old camcorder, not a company.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-03-2009, 11:21 AM
  2. Video doesnt play
    By silentsnake747 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2008, 09:48 PM
  3. Stabilizer?
    By timtak in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 09-25-2006, 03:38 AM
  4. Video doesnt appear in sequence playback
    By rendangzi in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2006, 04:21 PM
  5. Captured video doesnt playback.Defrag doesnt help!!!!
    By Saif in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2005, 05:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •