Results 1 to 4 of 4

Thread: Vegas 9 Platinum Playback Rate Problem

  1. #1

    Default Vegas 9 Platinum Playback Rate Problem

    Im useing Sony Vegas 9 Platinum at the moment,
    and when i went to change the playback rate (frame rate) of a section, whenever i make it above/or 2, it just ends up being a blank black video for that entire section, then when i change it back to anything under 2 , its normal?

    Its not just a glitch in the preview either, rendered it to check and it still was just all black.

    anyone eles had this problem before? or knows of a way i could try fix this?

    cheers

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    If the ' ends ' of the clip are cropped but the piece of media is NOT a sublclip you may be reaching the end of the clip.

    Try making the clip a ' SUBLCIP ' - right click on media to get option - then the 'ends' will be fixed. Might be that.

    Secondly - if you are trying to edit divx / xvid media - all bets are off. These are delivery codecs and if they edit wthout probs that is a bomus - and they often do weird shit when you try to rubber band them.

  3. #3

    Default

    ahh
    thats annoying.

    most of them are divx+xvid.
    damn, oh well time to convert.

    thanks heaps
    i probly would of wasted hours longer trying to work it out haha.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    Convertor - free - good - ' super c '

Similar Threads

  1. Playback speed (rate?) in Vegas...
    By The Duck in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 01-07-2009, 10:45 PM
  2. Need help. New user to Vegas Platinum 9
    By Russ52 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 12
    Last Post: 10-29-2008, 10:07 PM
  3. rendering h.264 in vegas platinum 8.0d
    By dave_lynch in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2008, 08:36 PM
  4. Strange Playback Problem w/ DVD Architect-Vegas
    By Blazestorm in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 01-01-2007, 04:36 AM
  5. Question about playback rate
    By chrsal in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2005, 09:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •