Results 1 to 2 of 2

Thread: Ulead problem

  1. #1

    Default Ulead problem

    Hello,

    I have a problem with Ulead. I burn a DVD successfully however the sound is off from the video. It seems to get worse in areas. Not sure what the problem could be.

    Thanks

    Valerie

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Kilbride, Scotland
    Posts
    1,002

    Default

    What particular Ulead product are you using? What settings have you selected within the product to burn your DVD? What spec of PC are you using?

    Thanks
    COMPAQ something or other with 500Gb Boot Disk, 1Tb external Firewire Disk, 4Gb Memory and a super duper sound card, 19" TFT Monitor etc etc etc
    Sony TRV33e : Sony TRV310e : Canon XM2
    Sony Vegas Studio editions to v11

    Remember, there is always more to learn than there is to teach.

Similar Threads

  1. PLease help with ulead video studio 9.0 problem... (chroma)
    By waqas in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2005, 08:17 PM
  2. Ulead VS7 DVD burning problem
    By iansums in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2005, 07:04 PM
  3. Ulead Video Studio 7 Problem
    By col in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 07-04-2004, 08:14 PM
  4. codec problem with ulead video studio 7
    By benek in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2004, 01:29 AM
  5. Encoding Problem With ULead Studio 7
    By Rancher500 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2003, 07:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •