Results 1 to 3 of 3

Thread: Adobe Premiere Pro - No sound in Vista?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    London
    Posts
    6

    Default Adobe Premiere Pro - No sound in Vista?

    I have been using Adobe Premiere Pro in windows Vista. Suddenly today the sound has disappeared. I thought at first it was the new video clip I had imported, but when I tried a video I was editing only the other night, which was then working perfectly, I realised the sound had gone. My audio files play perfectly well in Media Player and other programs so there is no problem with my soundcard. Does anyone know what could be wrong? How can I get the sound to work again?

  2. #2

    Default

    Which version of Premiere Pro are you using? I used to have premiere Pro 2.0 but had all sorts of compatibility issues under Vista.

    When I looked into the problem it seems by and large anything older than CS3 doesn't work properly.

    I dont know if this is the case for everyone but it was for me.

    There are all sorts of patches and updates you can try also

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    London
    Posts
    6

    Default

    Oh I guess thats the problem - I think it's an older version of the program so I'll blame it on vista. Does anyone have any suggestions as to the best video editing program for Vsta - not too expensive. I am very new to video editing and have come accross some other problems with sound. I had 2 Mpeg video clips that were working perfectly well, but now the soundtrack has disappeared from them (in all programs as far as I can see). This is a different problem to the other one, as there are no problems with my Avi files.

Similar Threads

  1. Adobe and Vista
    By Alan Mills in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 07-11-2008, 11:29 PM
  2. Adobe Production Studio doesn't run on W.Vista
    By Lalo in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2007, 10:10 PM
  3. Sound Problem in Adobe Premiere Pro 2.0
    By raffegutten in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2006, 10:21 AM
  4. Adobe Premiere Pro 1.5 No Sound in Sequence Playback
    By Shyde71 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 10
    Last Post: 01-21-2006, 09:42 AM
  5. Sound is worse in Adobe Premiere...
    By JamesLuton in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2005, 09:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •