Results 1 to 2 of 2

Thread: No Sound in Premiere

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    21

    Default No Sound in Premiere

    I've just been editing a video on Premiere 6.5, and added a clip, and then pressed play, the sound was gone. It went just like that, It had been thier 30 seconds before when I was playing the last clip, but now its gone, I've tried everything I canthink of but still no luck, if anyone could help me it would be greatly apreiciated.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Devon, England
    Posts
    189

    Default

    1. check project settings>playback and make sure the audio is set to play back on the desktop
    2. reboot
    Aim for the Moon - If you miss, you may hit a Star


    AMD Athlon64 3000+
    48x CD burner
    16x Dual Layer DVD burner
    512 Mb RAM
    Windows XP Pro/Debian unstable
    Adobe Premiere Pro 1.5
    Firewire card
    ATI Radeon 9800 Pro
    2 x 17" CRTs, 1 x 17" TFT

Similar Threads

  1. No sound from avi's in premiere 2.0
    By jamesgates in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2007, 04:40 PM
  2. Sound becomes unselectable in Premiere Pro 1.5
    By Rough Cut in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 01-24-2007, 04:00 AM
  3. Crackly sound in Premiere Pro?
    By RobT in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 05-14-2006, 04:21 PM
  4. No sound at all in Premiere 7.0
    By Nick Niehaus in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2005, 05:42 PM
  5. Sound in Premiere and Encore
    By Ian in Northampton in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2005, 09:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •