Results 1 to 2 of 2

Thread: Huffyuv problem with Sony Vegas

  1. #1

    Default Huffyuv problem with Sony Vegas

    Hey what's up everybody I use Sony Vegas 7.0 and when I render a video file using the Huffyuv codec (v2.1.1) I notice there's a quality loss the video is blurry (and the file is smaller by the way). I tried doing it with Virtual dub and it's perfect the filesize is the same and there's zero quality loss (with the same Huffyuv configuration). I wonder what's wrong with my vegas.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    Please dont post duplicate questions - makes the forum chaotic - ta.

    See- http://www.videoforums.co.uk/sony-ve...ony-vegas.html

Similar Threads

  1. Problem with Sony Vegas Pro 8
    By Juzd in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2011, 04:03 PM
  2. Sony vegas 6.0 problem
    By DnB in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2007, 10:36 PM
  3. Sony Vegas 7.0 problem help?!
    By Flame_Boi in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2007, 08:02 AM
  4. A Problem with Sony Vegas 7.0
    By ZeroTheBurninator in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2007, 09:13 AM
  5. Huffyuv Problem
    By ay_okay in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2006, 03:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •