Results 1 to 5 of 5

Thread: Premier 6 Help ahhh

  1. #1

    Default Premier 6 Help ahhh

    Yep a newbie here, getting the hang of the forum, thanks for your patience.

    Hello, I just put adobe premier 6.0 on my new laptop. i did thihs because I want to quikly edit somthing and I used this program in school so know it well. But I have come across a annoying prble.

    It says my camera is online, but when I go to capture it does not work. Then I check setting and it tells me "unable to connect to device control" I have restarted the computer, program, camera etc and still no good.

    interesting is in the capture box I can control the play,ff,stop functions just no display either.

    Any opinion or help would be great I am really stuck here and have been working on this for hours. I am on vista btw. do you think this could be the reason why it is not working.

    oh and I tried windows editing and it works, its just premier thats giving me a headache.

    I do have cs3 but since i dont know the program yet I unistalled aahh.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    You want patience ? ? ? ? Then please DONT copy paste questions. One question one post - cool?

  3. #3

    Default

    I am sorry about that

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    Ok - for your benefit really - double posts just cause confusion and people often just dont touch em.

    As for your q - if the cam wks on other pcs it is likely a prob with the f wire port on the lappy.

  5. #5

    Default

    eeeek and its a new laptop to :::(

Similar Threads

  1. Flash ! Ahhh Ahhh .....
    By Goldfinger in forum General video editing software help and advice
    Replies: 6
    Last Post: 11-18-2008, 08:36 PM
  2. Ahhh!!!! It Keeps Freezing!
    By Criddle in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 04-30-2006, 06:02 PM
  3. Premier Pro 1.5 or Premier Elements???
    By JackJollyJones in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2005, 06:25 AM
  4. premier 7 pro v premier 6.5
    By franimall in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2005, 09:06 AM
  5. premier 6/6.5
    By pj in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2004, 11:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •