Results 1 to 1 of 1

Thread: "Out of memory"

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    South Devon
    Posts
    349

    Default "Out of memory"

    Never had this before. I'm rendering a four minute vid, it's fairly normal footage, but a lot of speeding up, and some large still images in there.

    I'm running at what the system is telling me is 3.5gb of RAM.

    So what's going on here?

    It's OK. I did what my IT department call 'Power Cycling', which is fancy speak for turning it off and on again. There must have been something resident in the memory after all the image processing I did.

    All done, cheers anyway.
    Last edited by Jerry Hill; 11-13-2008 at 11:48 PM.

Similar Threads

  1. Please help... Importing .avi and getting an "audio" not "video"
    By bullets_for_blood in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 12-15-2007, 03:45 AM
  2. "mplSetVideoSP_PrescanEdit" can not be found in "mplvw7.dll".
    By shadskyball in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2007, 03:19 PM
  3. "pixel gross" and "video actual", the difference?
    By Krumiro in forum Technology advice and tips
    Replies: 0
    Last Post: 04-19-2007, 02:58 PM
  4. can't use effects like "reverse vid" or "PIP&
    By buddhacrane in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-2006, 11:27 PM
  5. "Boxmobiles" and "The Forest"
    By MasterMike in forum User Videos
    Replies: 13
    Last Post: 12-25-2004, 03:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •