Results 1 to 2 of 2

Thread: Studio 9 video gaps making me very angry... Help!

  1. #1

    Angry Studio 9 video gaps making me very angry... Help!

    Hello,
    I have been making a project in Studio 9, and because I was missing footage for my movie, i just used 'filler' video in parts so I could get all the music and timing and stuff.
    I now have the missing footage, and last night 'deleted and left gap' where all the filler was. Now even when I put the new video in, right size and everything, I CAN'T get rid of the stupid gaps.
    This project is due in tomorrow and I urgently need help.
    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    Is ripple edit on ? If so - turn it off.

Similar Threads

  1. QUALITY, GAPS & Trim
    By pearlman in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2008, 09:52 PM
  2. Capture including gaps- which software?
    By Mack D in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2007, 02:38 PM
  3. Finished Movie has gaps
    By Swisskiwi in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-2005, 06:46 AM
  4. angry alien
    By frank@jp in forum Pimp the Link
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2005, 09:17 PM
  5. Black video, colour mattes and gaps.
    By tongachutt in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2004, 05:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •