Results 1 to 2 of 2

Thread: Need to replace a source clip

  1. #1

    Default Need to replace a source clip

    Hello all,
    I've done something stupid and inadvertently created my project based on a couple of already compressed mpgs rather than the DV AVIs which are also on my hard drive. Obviously the output is horrid once I get it onto DVD.
    So, what ideally I'd like to do is "right-click > replace source file" but it doesn't seem possible

    I have tried renaming the source file and then opening the project, but APP crashes when it tries to import the correct file.
    Is there another way to move all the edits from one source clip to another? Or another trick anyone can suggest.

    Thank you for your time!
    Rob

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Read the sections in your manual about offline editting. Should have all the info you need.

Similar Threads

  1. Replace .avi with subclip?
    By moneus in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2008, 03:28 PM
  2. Colour Correction / Replace
    By nauman in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2008, 03:50 PM
  3. How to cut images in a video and replace with new images
    By jammerules in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2007, 08:57 AM
  4. create new clip from large clip
    By chewy in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2007, 05:41 PM
  5. DVD and AVI Source File
    By graham099 in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 9
    Last Post: 11-01-2005, 10:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •