Results 1 to 2 of 2

Thread: capturing from analog source

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9

    Default capturing from analog source

    Hi,

    Sound like I can request Premiere to capture from an analog card source like the pinnacle PCTV pro card. But, it doesn't appear in the list of devices.

    Any idea? Maybe I need a generic driver. I've installed all pinaccle drivers, but I don't see them in the premiere device list.

    Regards

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    I was of the opinion that analogue capture in Premiere was NOT possible (without specific hardware support).

Similar Threads

  1. Analog to Digital Converter
    By rombe3jr in forum Hardware Problems
    Replies: 7
    Last Post: 12-13-2007, 04:00 PM
  2. Capturing NTSC analog video
    By fiverings in forum Hardware Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2006, 08:53 PM
  3. How to use TRV480 as pass through capturing analog
    By JohnA in forum The Perfect Video Editing PC
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2006, 02:48 PM
  4. How to use Sony TRV480 as pass through capturing analog
    By JohnA in forum The Perfect Video Editing PC
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2006, 12:59 PM
  5. Capturing DV LIVE over 1394 with external audio source...?
    By ryanjulian in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 08-05-2005, 11:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •