Results 1 to 2 of 2

Thread: Export to Tape Problem

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1

    Default Export to Tape Problem

    I have Adobe Premier 6.5 and I need to export to tape. I've done it before several times, but now the option is grayed out so I can't select it. I tried installing it but it still won't work. I need to put a video onto DV tape for tomorrow night. Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Err - Northamptonshire?
    Posts
    672

    Default

    I know it's a bit late but... That sounds symptomatic of your system not seeing your tape deck. Is it a camcorder so you can check that you can import from it? - that would establish that the system is 'seeing' your deck. Cheers, Ian.
    Premiere Pro, Encore, Photoshop, Ulead VS6, WXP Pro, Core 2 Duo, 2GB, 2 x 250GB SATA3 drives, 2 x 250GB USB 2 external drive, DVD writer, GeForce 7300 GS 256MB

    The biggest fool can ask questions that the wisest man cannot answer...

Similar Threads

  1. export to dv tape
    By greenshadows in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2006, 04:18 PM
  2. Cannot export to tape in premiere
    By billy hamlan in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2006, 02:39 AM
  3. export to tape
    By conehead in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2005, 06:41 AM
  4. export to tape problem in premiere v7.0
    By fAuLk in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 16
    Last Post: 09-05-2004, 07:35 AM
  5. No sound in Export to Tape
    By Goggle Eyed Starter in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-2004, 08:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •