Results 1 to 4 of 4

Thread: Panasonic NV-GS11 playback problems

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008

    Default Panasonic NV-GS11 playback problems

    My problem is when I play back film on my camcorder or through my TV via accessory cable, I get horizontal black bars accross the images and/or 'mosaic effect' the sound is completly messed up.
    I just bought a digital head cleaner and used it several times to no effect.
    This is an intermittant problem as sometimes the film playback is OK and I can sometimes film fine over destorted footage and then playback is OK.
    I also dug out some two year old cassettes which I know were absolutely fine and the problem happens with them as well so I know it's the camcorder and not the cassette tapes. The camcorder is well out of guarantee and although rarely used is about four years old.
    I am off to Yellowstone Park in the states for a trip of a lifetime in two weeks and would love to use my camcorder but not looking good!
    Any advice please?
    In desparation and knowing the sort of money repairs cost can anyone recommend a reliable 'cheap' new camcorder I could buy?

  2. #2

    Default Same problem here

    I have the same problem here, did you find a solution already?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008


    A bit of a sticky plaster of a fix but works for me.
    When the problem happens record on the film for a few seconds rewind back past the recorded bit and then play the film again.
    Let me know if it works for you as well.

  4. #4


    Very strange as same happens to my NV-GS11..

    I spent days trying to resolve this problem, eventually I was about to chuck it in the bin when I recalled a friends solution to everything.. 'If it cannot be fixed with a hammer, it cannot be fixed.'

    I did not have a hammer to hand so starting flicking it with my finger, a flick on it's bottom worked and so far has continued to work.

    I assume something is loose in there.

    Good Luck.


Similar Threads

  1. Playback problems
    By Paul Fairhurst in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2007, 08:33 AM
  2. sound problems on playback - handycam
    By smallscreen in forum Sound Recording and Audio Editing
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2007, 02:40 PM
  3. Panasonic PV-GS35 problems
    By ChaseBjornson in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2006, 07:55 PM
  4. panasonic NV-GR120 wont playback, any ideas?
    By supervillain in forum Hardware Problems
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2005, 06:09 PM
  5. 2 Premiere 6.5 problems- Audio and TV playback
    By Chris in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 12-09-2004, 05:19 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts