Results 1 to 2 of 2

Thread: wrong frame rate in After Effects time line

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Guildford
    Posts
    7

    Question wrong frame rate in After Effects time line

    what Wrong with this picture?



    you got it, 30fps time line even tho comp is set to 25fps i know you can set it to just frames but i do like the minuteframe format wen doing animation. anyone know wear the dam option is to change this?

  2. #2

    Default

    File > Project Settings.
    Change the Timecode Base.
    Russ

    Dutch Films

    Canon HV30 | RODE VideoMic | Adobe Premiere Pro CS4.

Similar Threads

  1. Frame rate reduction
    By gildas in forum General video editing software help and advice
    Replies: 9
    Last Post: 07-26-2007, 10:41 AM
  2. Frame rate help please
    By ici in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 3
    Last Post: 04-17-2006, 06:32 PM
  3. Recorded Audio At Wrong Sample Rate In Vegas
    By brandondrury in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2006, 07:55 PM
  4. Can't find the time line in After Effects
    By Swerve in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2005, 06:48 PM
  5. Time Line
    By mnaoguy in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2005, 01:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •