Results 1 to 1 of 1

Thread: Rendered Video Not Synching - Vegas Pro 8.0

  1. #1

    Default Rendered Video Not Synching - Vegas Pro 8.0

    I have no idea why it's doing this. I've tried everything but I cannot get it to work. I took a one minute clip from this 90 minute movie using the Trimmer feature. I put that clip in my video/audio section and the playback was flawless. However, when I went to render it, in the finished clip, the video is faster than the audio by about half a second.

    Does anyone know of a way that this can be avoided?
    Last edited by KaizokuLuffy; 04-13-2008 at 12:30 AM. Reason: Problem solved - things were randomly righted

Similar Threads

  1. Synching up soundboard audio with Seperate Video Track
    By Crich in forum Sound Recording and Audio Editing
    Replies: 3
    Last Post: 10-29-2007, 06:00 PM
  2. Audio and Video not synching
    By mog in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-2007, 04:26 PM
  3. Video/Audio Synching Nightmare
    By Idemandspam in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2006, 07:21 PM
  4. problem with synching audio with video, help!
    By MisterE in forum Sound Recording and Audio Editing
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2006, 07:35 AM
  5. Motion distortion in rendered video
    By Locutus in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2006, 10:01 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts