Results 1 to 1 of 1

Thread: ArcSoft ShowBiz 2 closes hitting the Export button

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1

    Angry ArcSoft ShowBiz 2 closes hitting the Export button

    Hi Everybody,

    I use ArcSoft ShowBiz 2 in two PCs (XP Pro and XP Home).
    My only problem is the following: when I hit the Export button (XP Home), the proggy closes immediately without any warnings. On XP Pro, hitting the Export button, a new window appears saying: Please, install Camtasia Studio Screen Recorder (TSCC). After installing Camtasia on XP Pro, the problem seems to be resolved, but installing the Camtasia Studio on XP Home, the result is the same: program closes immediately.
    Please, help me! I have been trying to resolve this problem for months but without results. Did anyone meet this kind of problem in ShowBiz2? If yes, please write me.

    Thanks in advance: tete
    Last edited by tete; 03-12-2008 at 07:21 AM.

Similar Threads

  1. Arcsoft Showbiz or Windows Movie Maker 2
    By daver in forum The Perfect Video Editing PC
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2006, 08:35 PM
  2. Problem with Arcsoft ShowBiz DVD 2
    By vern06 in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2006, 02:24 PM
  3. Submission Closes Tommorow
    By Marc Peters in forum Digital Director Video Contest 04
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2004, 05:30 PM
  4. ulead closes
    By S_K_U_N_X in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 4
    Last Post: 02-27-2004, 01:54 PM
  5. Video Quality with ArcSoft Showbiz
    By porcupawn in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2003, 07:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •