Results 1 to 2 of 2

Thread: NO DV devices in Premier Pro

  1. #1

    Default NO DV devices in Premier Pro

    After updating my computer and reinstalling Premier, it is no longer possible to connect to my Sony PC1E. When I try to set DV device-edit-preferences-device control- and push options nothing happens, if I open the capture window go to settings and edit the program freezes.
    I use a Canopus ADCV 1394 firewire card.

    Leif Hellberg

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Far from somewhere and close to nowhere
    Posts
    8

    Default

    I had very similar problems with a Sony DV camera. I had to install the software drivers on the PC for Premiere to pick up the device. For some reason the plug and play just did not do the trick.

Similar Threads

  1. ??? about Video Capture Devices?
    By Ferox13 in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2007, 08:44 AM
  2. Sync audio with video recorded on two devices...
    By Only1Platinum in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2006, 06:40 PM
  3. Premier Pro 1.5 or Premier Elements???
    By JackJollyJones in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2005, 05:25 AM
  4. Analogue to DV capture devices
    By Alan Bliss in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 5
    Last Post: 03-19-2005, 01:06 PM
  5. video capture devices
    By cathruocco in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2005, 02:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •