Results 1 to 2 of 2

Thread: Vegas 6.0 Show Me Component Error

  1. #1

    Default Vegas 6.0 Show Me Component Error

    I have been using Sony Vegas Movie Studio 6.0 since 2005. Just recently while opening a project to edit, I had a "Show Me Component" error. This error prevented any pictures/project from loading.

    I uninstalled and then reinstalled twice and still the same error when trying to open any project I have.

    Can anyone help me?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    10,844
    Blog Entries
    1

    Default

    Email Sony Support. They'll email you details of how to thoroughly remove VMS and any other Sony Media/Creative Software components you have. It's tedious and I was very dubious when I had a similar problem that wouldn't go away (different, but stll basically fussing about a missing component)
    However a total removal & reinstall as per Sony's instructions did the job.
    Hope it works for you
    Tim

Similar Threads

  1. Vegas 6.0 video no-show
    By Cbav in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 03-01-2007, 10:39 PM
  2. b28: premiere.exe - Unable To Locate Component
    By Elin in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2006, 04:12 PM
  3. Sony Vegas 5.0 error
    By Tackleberry in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2006, 07:47 PM
  4. Component to red white yellow
    By TheHaloGod in forum Hardware Problems
    Replies: 9
    Last Post: 10-06-2005, 08:57 AM
  5. vegas 5 error :(
    By smurfeh in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2005, 07:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •