Results 1 to 10 of 10

Thread: Video in jpeg

  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5

    Default Video in jpeg

    Sorry to be asking this, but I am a complete newbie. I was wondering how to insert a video inside the trophy of the following JPG in Adobe Premier Pro. Thanks for the help!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    can u explain a bit more... do u want it inside the trophy itself or just to the left? Where abouts on the trophy? do you the video to be opaque? Do you want the video to be just at the top?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5

    Default

    Sorry I wasn't more clear. I am wanting to play an opaque video right here:

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Cool, I wanna play around with alpha channels, so I'll take a look tonight and share as I learn

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Ok, this is childs play with Photoshop. Just follow this guide

    http://www.digitalvideoediting.com/a...e.jsp?id=23382

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Devon, England
    Posts
    189

    Default

    please tell me why there are ads on your website promoting Pinnacle!??
    Aim for the Moon - If you miss, you may hit a Star


    AMD Athlon64 3000+
    48x CD burner
    16x Dual Layer DVD burner
    512 Mb RAM
    Windows XP Pro/Debian unstable
    Adobe Premiere Pro 1.5
    Firewire card
    ATI Radeon 9800 Pro
    2 x 17" CRTs, 1 x 17" TFT

  7. #7
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    what website?

  8. #8
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Devon, England
    Posts
    189

    Default

    whoops!...not your site. I just looked at the ad and the "digital" at the start of the url and assummed that it was your site!
    Aim for the Moon - If you miss, you may hit a Star


    AMD Athlon64 3000+
    48x CD burner
    16x Dual Layer DVD burner
    512 Mb RAM
    Windows XP Pro/Debian unstable
    Adobe Premiere Pro 1.5
    Firewire card
    ATI Radeon 9800 Pro
    2 x 17" CRTs, 1 x 17" TFT

  9. #9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    You're forgiven

  10. #10
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5

    Default

    Thank Marc. Not quiet as complicated as I assumed. Cheers.

Similar Threads

  1. Need to record 1 image/second in Jpeg... With Premiere?
    By SliceMan in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 02-13-2007, 09:31 PM
  2. Adobe Premiere 6.5 JPEG & ASF help!!!
    By kash959 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2006, 06:47 PM
  3. ADOBE PREMIER 6 JPEG PROBLEM
    By fevalenko in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2005, 05:49 AM
  4. jpeg stills flicker in premier elements. Help pls.
    By confused in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 11
    Last Post: 10-24-2005, 09:21 PM
  5. importing jpeg files to premiere 6.5
    By con in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2005, 06:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •