Results 1 to 3 of 3

Thread: Support prmeier pro

  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Turkey
    Posts
    2

    Default Support prmeier pro

    Can anyone say me why adobe premier pro 1.5 doesn't work with pinnacle pro-one rtdv

    card is working with prmier 6.5 thanks

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Leeds
    Posts
    14

    Default

    yes the pinnacle Pro- one does not work with Premiere Pro, this is because there are no drivers available for it. Your best bet if you want a capture card is to upgrade it to a matrox Rt.X as the trade up bundles are good value.
    Intel P4 2.6GHz
    1Gb RAM
    Pioneer DVD-R107
    80Gb(System) + 2 x 200GB(Media)
    Avid Xpress DV, Encore, Audition

    Plus - P4 2.8GHx, 1GB RAM, DVR 108, Geforce FX 5900XT

    [Plus]

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Turkey
    Posts
    2

    Default

    may be they will upgrade dirver

Similar Threads

  1. support windows XP64?
    By itouch in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2006, 10:24 PM
  2. ~Newbie To The Forums~ plus Ulead support please?
    By Digital Girl in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2006, 06:35 AM
  3. Is there support for .dv files?
    By alanpgh in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2005, 04:37 AM
  4. VideoStudio 9.0 Support DVD MPEG2 Editing????
    By RobertSB in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2005, 11:16 PM
  5. Support your webmaster ;-) Need pictures of tapes...
    By Marc Peters in forum Forum Announcements and News
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-2004, 10:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •