Results 1 to 3 of 3

Thread: Importing 3DSMax Files into AE Possible?

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    102

    Default Importing 3DSMax Files into AE Possible?

    I was wondering: is it possible to import 3DSMax models into After Effects as 3D layers? And how does one go about this if this is possible?

    Thanks in advance.

  2. #2

    Default

    the best way of doing this is to use zexwerks invigortor pro... or you could try maxtoae plugin..

    neither of these quite do some jobs though because you can only import the model and not the textures..

    I've spoken to the people at zaxwerks about this, and they told me they hope to adress this in future versions of 'pro animater'..

    have a look at the zaxwerks site for more info.. Welcome To Zaxwerks

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    102

    Default

    Thanks. I've used Zexwerks before but it didn't quite work out though.

Similar Threads

  1. Importing .rm files to Premiere Pro
    By Pretty Boy in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2007, 11:57 AM
  2. Help! problems importing dvd files
    By ambient in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2007, 01:04 PM
  3. importing ripped files into Premiere
    By sssnr in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2007, 05:01 PM
  4. importing files with Premiere 6.5
    By sthuresson in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2004, 01:13 AM
  5. importing files
    By sthuresson in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2004, 06:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •