Results 1 to 2 of 2

Thread: frame size problem!

  1. #1

    Default frame size problem!

    Hi!

    I'm new to video editing, but I created my first movie with Premiere Pro.

    I have used the default frame size settings of 720 x 576, DV Pal, but now I would like to export the video in higher quality, say 1200 x 900. The source files (mostly photos) are all 1200 X 900.... but I can't change the frame size in the 'project settings' thing.. Is there a way to do the trick?

    Many thanks in advance for your replies!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bournemouth, UK
    Posts
    659

    Default

    If you want your video viewed on DVD then the frame size you have is great. To produce a larger version you should have setup your project at the larger size before you started.

    The options you have are to redo the project at the larger size or stretch the existing in to a new project but this will cause quality loss.
    Canon, Edius, Final Cut Studio, Always Progressive, Promotional Video Production

Similar Threads

  1. .Avi Frame size Problem
    By shiney19 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 06-27-2007, 08:17 AM
  2. frame size capture problem
    By sam in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2006, 01:18 PM
  3. please help - frame size differences
    By Rico in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2005, 11:05 PM
  4. please help - frame size differences
    By Rico in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2005, 02:30 PM
  5. Premier 6.5 - alter frame size
    By meridklt in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2005, 07:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •