Results 1 to 2 of 2

Thread: leadtek vc100 card not finding samsung camcorder

  1. #1

    Default leadtek vc100 card not finding samsung camcorder

    I have a Leadtek vc100XP capture card and a Samsung l610d hi8 camcorder.
    The camcorder is connected via the s video lead to the capture card and I am using videostudio9.
    The problem is that when I open video studio and hit the capture button I get a message saying it can not find the source,
    Never done this before , so can someone tell me what I am doing wrong and how I transfer the hi8 cassette onto the pc for editing and transferring to dvd.Any help much appreciated,
    thanks
    Alan

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Western Europe
    Posts
    3,409

    Default

    If this is the first time this has happened, have you installed or uninstalled any software on your computer? Have you changed any settings or did the computer crash recently and you had to re-install the OS again?

Similar Threads

  1. leadtek vc100 card not finding samsung camcorder
    By alamg in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2007, 09:26 PM
  2. I need help on finding my first camcorder
    By kellykim95 in forum Forum Announcements and News
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2007, 01:15 AM
  3. Sound problem with Samsung camcorder
    By spindrift in forum Technology advice and tips
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2007, 11:54 PM
  4. Leadtek Winfast USB II
    By Mal in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2004, 12:46 AM
  5. Analog Camcorder To My Computer With Tv Card?
    By matrixsc in forum Hardware Problems
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2004, 05:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •