Results 1 to 3 of 3

Thread: adobe premiere pro 2.0 export error

  1. #1

    Default adobe premiere pro 2.0 export error

    I fixed that, it was an individual file that is corrupt. But now, when i exported it, the video image is like zoomed in and u can't see the 4 original sides of a movie. So the exported outcomes 4 sides are like croped of some sort. How to i change all the files that are in timeline to be original demensions?
    Last edited by might; 06-28-2007 at 12:49 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    it sounds like your discussing a previous problem but it is your first post.

    Maybe you could take leisure and include a few more detailsd of your problem?

  3. #3

    Default

    nothing much to explain. The exported video is smaller(not resolution wise) meaning I can't see the whole screen like in original.

Similar Threads

  1. Adobe Premiere Pro 1.5 export help needed!
    By Si_Pearce in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2007, 03:13 PM
  2. Transcoding Error Adobe premiere 2.0
    By siter4u in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 11
    Last Post: 02-02-2007, 04:04 PM
  3. Adobe Premiere Pro Export Help
    By rcwk08 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2005, 04:34 PM
  4. Adobe Premiere - Serious Error to Burn on DVD or file
    By Balloon in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2005, 08:40 PM
  5. Error Message when attempting to load Adobe Premiere Pro 1.5
    By shad3925 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2005, 06:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •