Results 1 to 3 of 3

Thread: Sony Vegas 5.1 Sound Rendering Problem

  1. #1

    Default Sony Vegas 5.1 Sound Rendering Problem

    Well this is the problem:

    i have made a film with Sony Vegas 7. I have added an audio track with several mp3 musics to act as soundtrack to my vacation movies.
    Both audio tracks (film audio and mp3 musics) are programed to 5.1.

    When i do a render so that i can join the sound with the previaously created mpeg2 file in DVD Architect, i choose AC3 5.1 in the "render as" menu.
    The problem is that after the render is done, when i go and listen to the track it gives me a lot of jiter and no correct audio track.

    Although if i use instead of 5.1, a 2.0 render the sound comes out flawlessly.

    Can anyone tell me what i am doing wrong? Tks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3

    Default

    The same thing happen to me

  3. #3

    Default

    anyone?! :S

Similar Threads

  1. Sony Vegas Rendering
    By football-2006 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 11
    Last Post: 01-27-2008, 10:32 AM
  2. Best Rendering On Sony Vegas 7
    By braveheart_lynch in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2007, 12:32 PM
  3. Rendering in Sony Vegas 7.0a
    By Coroder in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2007, 02:40 PM
  4. Yet another Sony Vegas 7 rendering problem...
    By afroman245 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 01-12-2007, 11:49 PM
  5. Sony Vegas Rendering problem (I'm a noob)
    By Goduerza in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 15
    Last Post: 03-04-2006, 05:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •